بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری، مهدی مظلوم شهرکی با اعلام این خبر تأکید کرد: با توجه به نیاز شهرستانهای استان به طرحها و تاسیسات گردشگری با هدف کاهش مشکلات گردشگران و تقویت زیرساختهای گردشگری، مجوز ایجاد برای تعدادی از طرحهای بزرگ شامل هتلها، مجتمعهای گردشگری و اردوگاههای گردشگری صادر شده است.
رئیس گروه سرمایهگذاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری افزود: این طرحها پس از ایجاد، راهاندازی و بهرهبرداری به افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی منطقه کمک میکنند.
مظلوم به برنامهریزی برای توسعه و تقویت زیرساختهای گردشگری در مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: در این راستا اجرای طرحهای مهم سرمایهگذاری حوزه گردشگری از سوی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان در دستور کار قرار گرفته است.
او یادآور شد: بههمین منظور مجتمع گردشگری الماس چغاخور شهرستان بروجن با 90 درصد پیشرفت فیزیکی، 3700 میلیارد ریال سرمایهگذاری و اشتغالزایی مستقیم برای 40 نفر تا پایان سالجاری تکمیل و بهرهبرداری میشود.
رئیس گروه سرمایهگذاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: با توجه به وجود تالابهای بینالمللی گندمان و چغاخور در شهرستان بروجن راهاندازی طرحهای گردشگری کشاورزی در این مناطق در دستور کار این ادارهکل قرار گرفته است.
او گفت: همچنین با توجه به ویژگی خاص تالاب بینالمللی گندمان شهرستان بروجن راهاندازی طرح طبیعتگردی در حاشیه روستای نصیرآباد بخش گندمان در دستور کار قرار دارد.
مظلوم تأکید کرد: بهمنظور ارائه خدمات ارزانقیمت به گردشگران ورودی به چهارمحال و بختیاری یک اردوگاه گردشگری واقع در حاشیه تاکستانهای انگور شهر گهرو شهرستان کیار با پیشرفت فیزیکی 80 درصد، سرمایهگذاری 30 میلیارد ریال و اشتغالزایی برای چهار نفر عملیاتی شده است.
او افزود: با توجه به قرارگیری این طرح در مسیر اصلی جاده شهرکرد به خوزستان، راه دسترسی آن از محل جاده دسترسی احداث شده در مجاورت امامزاده گهرو و مزرعههای اطراف است.
رئیس گروه سرمایهگذاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: همچنین با توجه به گردشگرپذیر بودن شهرستان کیار طرح اردوگاه گردشگری دیگری واقع در ضلع شمالی شهر گهرو از سوی بخش خصوصی با سرمایهگذاری 30 میلیارد ریال و اشتغالزایی شش نفر در مرحله صدور مجوزهای قانونی قرار گرفته است.
او یادآور شد: در راستای توسعه و تقویت زیرساختهای گردشگری شهرستان سامان اجرای طرح مجتمع گردشگری واقع در زمینهای روستای چمچنگ این شهرستان پس از صدور مجوزهای قانونی با سرمایهگذاری 300 میلیارد ریال و اشتغالزایی 25 نفر در دستور کار قرار گرفته که عملیات اجرایی ساخت این طرح آغاز شده و تاکنون 20درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مظلوم اضافه کرد: بهمنظور خدماترسانی محور ارتباطی لردگان به خوزستان طرح ایجاد سفرهخانه سنتی در حوالی روستای دارجونه شهرستان لردگان از سوی بخش خصوصی با سرمایهگذاری 15 میلیارد ریال و اشتغالزایی پنج نفر تاکنون 70درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
او گفت: عملیات اجرایی احداث اردوگاه گردشگری واقع در شهر چلیچه شهرستان فارسان پس از صدور تمامی مجوزهای قانونی با سرمایهگذاری 25میلیارد ریال و اشتغالزایی سه نفر در زمینهای این شهر آغاز شده و تاکنون 20درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
رئیس گروه سرمایهگذاری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: همچنین اردوگاه گردشگری واقع در روستای خوی بخش لاران شهرستان شهرکرد با پیشرفت فیزیکی 90درصد، سرمایهگذاری 12میلیارد ریال و اشتغالزایی سه نفر تا پایان سالجاری تکمیل و بهرهبرداری میشود.
او افزود: بهمنظور توسعه زیرساختهای گردشگری شهرستان کوهرنگ یک طرح هتلآپارتمان در شهر چلگرد مرکز این شهرستان با 15 واحد آپارتمانی، زیربنای 2100 متر مربع در زمینی به وسعت 350 متر مربع و امکاناتی مانند رستوران و پارکینگ تاکنون 80درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا پایان سالجاری تکمیل و بهرهبرداری میشود.
مظلوم تصریح کرد: با تکمیل و بهرهبرداری از این طرح 50 تخت به مجموع ظرفیت اقامتی شهرستان کوهرنگ افزوده و زمینه اشتغال مستقیم برای 10 نفر فراهم خواهد شد.
او یادآور شد: با توجه به ضعیف بودن زیرساختهای گردشگری بخش جونقان شهرستان فارسان یک واحد اقامتگاه بومگردی با طرح سنتی در جوار قلعه مشروطیت (کاخ قلعه سردار اسعد بختیاری) در مرحله صدور مجوزهای قانونی قرار دارد که عملیات اجرایی احداث آن تا پایان سالجاری آغاز خواهد شد.
مظلوم اضافه کرد: با ساخت و بهرهبرداری از این طرح با سرمایهگذاری 50میلیارد ریال از سوی بخش خصوصی زمینه اشتغالزایی برای چهار نفر در جونقان فراهم میشود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/